Vile Domnesti tip D - Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca

Ansamblul rezidenţial Curtea Domnească îţi oferă vile de 3 camere, 155 mp, la preţul de doar 138.500 de euro. Vilele tip D sunt dotate cu parchet din stejar masiv, gresie şi faianţă de import, din Spania şi Italia, centrale termice individuale sau ferestrele cu tâmplărie PVC şi geam termopan Trocal Farest Greenline. De asemenea, casele sunt racordate la toate utilitățile: electricitate, gaze, apă, canalizare, Internet, televiziune și beneficiază de pază permanentă.

Vezi tur virtual

Ansamblul rezidenţial Curtea Domnească îţi oferă vile de 3 camere, 155 mp, la preţul de 138.500 de euro.

Punctele forte ale complexului rezidenţial din Domnești sunt finisajele şi dotările excelente ale caselor şi facilităţile oferite locatarilor. Vilele tip D sunt dotate cu parchet din stejar masiv, gresie şi faianţă de import, din Spania şi Italia, centrale termice individuale, ferestrele cu tâmplărie PVC şi geam termopan Trocal Farest Greenline. De asemenea, casele sunt racordate la toate utilitățile: electricitate, gaze, apă, canalizare, Internet, televiziune și beneficiază de pază permanentă.

În cadrul complexului rezidenţial din Domneşti, locatarii au la dispoziţie terenuri de tenis, restaurant sau piscină cu baldachine, şezlonguri şi bar. În plus, aici au fost construite o grădiniţă şi o şcoală generală, o spălătorie auto, un parc, o sală de fitness, o brutărie şi o cofetărie.