Vile Domnesti tip C - Ansamblul Rezidential Curtea Domneasca

Ansamblul rezidenţial Curtea Domnească îţi oferă vile de 6 camere, 340 mp, cu toate dotările și finisajele unor locuințe moderne, de cea mai bună calitate. Vilele au 5 terase, de 80 mp utili cumulat și dispun și de 3 băi. Vilele tip C sunt dotate cu parchet din stejar masiv, gresie şi faianţă de import, din Spania şi Italia, centrale termice individuale sau ferestrele cu tâmplărie PVC şi geam termopan Trocal Farest Greenline. De asemenea, casele sunt racordate la toate utilitățile.

Vezi tur virtual
375.000 euro

Ansamblul rezidenţial Curtea Domnească îţi oferă vile de 6 camere, 340 mp, cu toate dotările și finisajele unor locuințe moderne, de cea mai bună calitate. Vilele au 5 terase, de 80 mp utili cumulat și dispun și de 3 băi. Casele au tâmplării exterioare și interioare din lemn masiv. Mobila este deosebita, faianța are pietre Swarovski, gresia este din piatră de marazzi și tapetul englezesc cu fir aurit.

Punctele forte ale complexului rezidenţial din Domnești sunt finisajele şi dotările excelente ale caselor şi facilităţile oferite locatarilor. Vilele tip C sunt dotate cu parchet din stejar masiv, gresie şi faianţă de import, din Spania şi Italia, centrale termice individuale, ferestrele cu tâmplărie PVC şi geam termopan Trocal Farest Greenline. De asemenea, casele sunt racordate la toate utilitățile: electricitate, gaze, apă, canalizare, Internet, televiziune și beneficiază de pază permanentă. Vilele au și un garaj dublu.

În cadrul complexului rezidenţial din Domneşti, locatarii au la dispoziţie terenuri de tenis, restaurant sau piscină cu baldachine, şezlonguri şi bar. În plus, aici au fost construite o grădiniţă şi o şcoală generală, o spălătorie auto, un parc, o sală de fitness, o brutărie şi o cofetărie.